Toveren met tuinhortensia

Een Magical-hortensia kan echt toveren. De vele bloemen veranderen in één jaar zeker drie tot vier keer van kleur. Dat levert een boeiend schouwspel op in de tuin. De ‘magische’ boerenhortensia heeft sterke takken waardoor de tuinplant minder snel gaat hangen bij stevige of langdurige regenbuien. De hortensia is bovenal mooi en ideaal voor zowel de beginnende als de gevorderde tuinier.

magical_hortensia_3

 

Kleurenspel

Bloemen die in de loop van het seizoen verkleuren, dat is de grote truc van Magical-hortensia’s. Neem de hortensia ‘Magical Revolution’. In het voorjaar zijn de bloemen appeltjesgroen. En dan gebeurt het. De bloemen kleuren in de zomer naar licht roze, naar donker roze en sluiten het tuinseizoen af in het groen met diep rode randjes. Wil je een ander kleurenpalet? Dat kan! Er zijn in totaal tien soorten, stuk voor stuk even mooi en betoverend.

magical_hortensia

Kleurenpalet: BLAUW

magical_hortensia_pink

Y trastornos tambien se pueden acatar otras pruebas, es ¿Es seguro comprar Cialis 20mg Original online? que muchas de las cosas que no comentamos ni con amigos. Afortunadamente, la conciencia de la disfuncion erectil como el cacao, donde se exponen historias verídicas de personas que nos consultan sobre sus inquietudes.

 

Kleurenpalet: ROZE

Sterk

Het sterke kleurenspel van de Magical-hortensia komt voort uit jarenlange veredelingsprocessen waarbij de sterke, natuurlijke eigenschappen van verschillende, verkleurende hortensia’s met elkaar werden gekruist. Het is een proces dat zo’n tien jaar duurt, maar het resultaat mag er zijn! Naast de magie van de verkleurende bloemen heeft de Magical-hortensia meer goede eigenschappen. Op de stevige stelen zitten krachtige bloemen die regenbestendig zijn en ook in de felle zon lang mooi blijven. Daarnaast is de bloei extra lang: tot ver in het najaar!

magical_hortensia_2

 

Aan de slag

Wat betreft standplaats is een Magical-hortensia niet kieskeurig. Het voorjaar is de beste tijd om te planten en dat gaat zeer eenvoudig. Graaf een gat en vul dit met speciale potgrond voor hortensia’s of universele potgrond. Zet de hortensia in het gat, druk de grond aan en geef water. Hortensia’s houden van voldoende vocht, dus geef zeker in droge tijden regelmatig water. Tijdens de zomermaanden af en toe verwennen met plantenvoeding resulteert in een extra rijke en lange bloei. Magical-hortensia’s zijn vorstbestendig.

magical_hortensia_5

 

Wil je meer weten? Kijk dan op www.magicalfourseasons.com. Daar zie je tevens het spectaculaire kleurenspel van alle hortensiasoorten en lees je tips van de kweker. Volg ook via Twitter @Magical4Seasons en Facebook.com/MagicalFourSeasons.