Een goed tuinontwerp is de basis van uw tuin.

Misschien heeft u al vastomlijnde plannen voor uw tuin, of bent u nog op zoek naar leuke tuinidee├źn. Maak vrijblijvend een afspraak om uw tuinplannen te bespreken om samen tot een ontwerp voor uw tuin te komen. Door een tuinontwerp te laten maken kunt u zich een uitstekend beeld vormen van het uiteindelijk resultaat en weet u zeker dat afmetingen kloppen. Het is dan ook belangrijk een ontwerp te maken waarin u zich thuis voelt, die bij u past en waarin de harde materialen en de beplanting in balans zijn.

tuinontwerp_hoveniersbedrijf_de_groene_hoeve

U moet zich vooral thuis voelen in uw eigen tuin en het moet passen in uw omgeving. Woont u in een natuurlijke omgeving dan kunnen wij bij het maken van de plannen van uw tuin hiermee rekening houden. Uw tuin is de verbinding tussen uw huis en de omgeving. In het ontwerp kunnen weidse zichtpunten worden gerealiseerd zodat uw tuin doorloopt in zijn omgeving en u optimaal kunt genieten

Bij het tuinontwerp wordt een overzichtelijke prijsindicatie gemaakt indien u dat wenst. Zowel voor de harde materialen als het bijbehorend beplantingsplan kunt u bij ons terecht. Voor ieder budget zijn er mogelijkheden afhankelijk van uw tuin wensen.