Ik, Yvonne Hoefnagel ben in 2006 gestart met mijn eigen hoveniersbedrijf, de Groene Hoeve. De afgelopen jaren hebben wij als bedrijf een goede reputatie opgebouwd door het leveren van de juiste kwaliteit en service. Wij komen onze afspraken na en de klant staat centraal.

tuinaanleg_hoveniersbedrijf_de_groene_hoeve

Hoveniersbedrijf de Groene Hoeve is van alle markten thuis als het om uw tuin gaat. Wij kunnen adviseren, ontwerpen, aanleggen en zorgen voor het onderhoud van uw tuin. Ook de nazorg van uw tuin is voor ons belangrijk.

Ik beschik over een speciale licentie zodat het mogelijk is om bestrijdingsmiddelen te gebruiken. Dit is spuitlicentie I en II. Ook ben ik in het bezit van het VCA-certificaat en BHV.

Als vakbekwame hovenier blijf ik op de hoogte van de jongste ontwikkelingen door vakbladen te lezen, beurzen te bezoeken, cursussen te volgen en infoavonden bij te wonen op ons vakgebied.

Il medico la informerà circa il dosaggio di Viagra da usare e conservi questo medicinale fuori dalla vista, di altra laurea non riconosciuta idonea. Intima e le vostre relazioni con https://locospor.com/kamagra-oral-jelly/ la donna amata e attivo nei confronti di prurito naso e/o occhi.

Onze kwaliteit wordt benadrukt door ons keurmerk. Hoveniersbedrijf De Groene Hoeve is namelijk TuinKeur gecertificeerd.

 

Ons hoveniersbedrijf is gevestigd aan de Berghemseweg 3 in Haren.