Als we tot een overeenstemming zijn gekomen over het ontwerp en beplantingsplan worden de werkzaamheden door ons ingepland voor het daadwerkelijk aanleggen van uw tuin

Wij beginnen uiteraard met het grondwerk, het leggen van eventuele kabels en leidingen en vervolgens zal de bestrating mede vorm geven aan uw tuin. Indien u gekozen hebt voor bv. Een pergola, vijver of een waterornament zal dat als volgende aangelegd worden. De Volgende stap is het aanleggen van de graszoden of als u wenst het inzaaien van het gazon. Ook zal de beplanting zorgvuldig worden aangelegd en zal de juiste bemesting worden toegepast voor zowel het gazon als de beplanting.

Wilt u kleine wijzigingen aanbrengen in uw tuin dan kunt u ook bij ons terecht.

Wij maken dan een passend plan met uw wensen en bespreken de diverse mogelijkheden.

I have tried a few Viagra types and Super Kamagra is my favourite among them. With the help of this natural product, my impotence problem is almost completely gone. I have never felt so comfortable and energetic as I do now.

bedrijfsinformatie_groene_hoeve

Ook kunt u zelf meewerken en kunnen wij adviseren met betrekking tot de aanleg. Voor elk budget kunt u een mooie tuin/ of deel aanleggen geheel naar eigen wens.